Contact

Gewas bescherming

Bespuiten doen wij met onze 33 meter brede Delvano Eurotrac zelfrijder met doceersysteem. Wij kunnen vrijwel alle in Nederland toegelaten spuitmiddelen toepassen. Ook voor de bestrijding van emelten en engerlingen hebben wij de juiste spuitmiddelen in huis.

Voedselveiligheid en kwaliteitswaarborging
Om de kwaliteit van de gewasbescherming te waarborgen wordt onze veldspuit een keer per jaar gekeurd en één keer per 2 jaar via de SKL-richtlijn (Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek) gekeurd. Er wordt alleen gewerkt met in Nederland toegelaten spuitmiddelen. Om nog beter in te spelen op kwaliteit en veiligheid zijn wij VKL* gecertificeerd. Zie hierover meer op de pagina ‘Certificeringen’.

Advies
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van gewasbescherming. Bij vragen over onkruidsoorten, bestrijden van onkruid en ongedierte kunt u bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact
Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf al jaren een stabiele factor is, die altijd een stapje extra zet zodat alle klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.
Copyright ©️ 2022  Van Donkersgoed B.V.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram