Contact

Graan dorsen

Het oogsten van de granen wordt gedaan met onze Claas Lexion 570 combine. Een relatief lichte machine op brede banden. Structuurschade wordt daarmee tot een minimum beperkt. Het transport van de granen kunnen wij voor u verzorgen met onze door trekkers getrokken grote Veenhuis karren verhoogd met schotten.

Voedselveiligheid en kwaliteitswaarborging
Om de kwaliteit van de granen te waarborgen wordt, zoals onder zaaien al genoemd, alleen zaaizaad met certificaat gebruikt. Om nog beter in te spelen op kwaliteit en veiligheid zijn wij VKL* gecertificeerd. Zie hierover meer op de pagina ‘Certificeringen’.

Advies
Graag adviseren wij u over rassenkeuze en teelt. Tevens kunt u op internet op de site www.agrifirm.nl veel informatie vinden. Kies op deze site voor AKKERBOUW. Hier vindt u informatie over o.a. granen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact
Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf al jaren een stabiele factor is, die altijd een stapje extra zet zodat alle klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.
Copyright ©️ 2022  Van Donkersgoed B.V.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram