Contact

Grondverzet en wegenbouw

Wegenbouw en grondwerk
Voor het uitvoeren van grootschalige grondverzet- en wegenbouwklussen hebben wij de juiste machines in huis: mobiele kranen, rupskraan met GPS, shovels met GPS, trekkers met grondkarren en natuurlijk de graders. Met deze machines voeren wij vooral werk uit op regiebasis. Daarnaast nemen wij regelmatig projecten in onderaanneming aan. De kleinere projecten kunnen wij voor u in eigen beheer uitvoeren. Zie voor een overzicht van onze machines de pagina machineverhuur.

Bouwputten en kelders
Wij hebben een aantal vaste aannemers waarvoor wij vrijwel al het grondwerk uitvoeren. Het ontgraven en aanvullen van bouwputten, funderingsstroken en kelders behoort tot onze standaard werkzaamheden. Ook de bronbemaling kunnen wij voor u verzorgen via een bronneringsbedrijf.

Campings en parken
In het aanleggen van campings en chaletparken hebben wij al veel ervaring. Dit komt omdat in omgeving Voorthuizen veel campings en chaletparken aanwezig zijn. Bij een groot aantal hiervan waren en zijn wij betrokken bij de aanleg. Ook de voorbereidingen voorafgaand aan de daadwerkelijke aanleg is bij ons in goede handen. Graag maken wij voor u een ontwerp van een te realiseren plan.

Advies of prijsopgave
Voor advies over of een prijsopgave voor een uit te voeren klus kunt u bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact
Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf al jaren een stabiele factor is, die altijd een stapje extra zet zodat alle klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.
Copyright ©️ 2022  Van Donkersgoed B.V.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram