Contact
Van Donkersgoed B.V.

Diensten

Aannemers- & (grader)verhuurbedrijf / GWW / agrarisch loonbedrijf

Grondverzet

Wij zijn als bedrijf veel bezig met het verhuren incl. machinist, transporteren en besturen van grondverzetmachines. Hierbij kunt u denken aan shovels en graafmachines, in alle soorten en maten. Ook hebben we een grondbank en zijn we BRL 9335-1 en -4 gecertificeerd. Verder kunnen we verschillende soorten zand, grond en grind leveren, los of in bigbags, en nemen wij zand, grond en groenafval in van bedrijven. Wij transporten het graag voor u naar de juiste plek.

Wegenbouw

Als bedrijf werken we veel samen met grote wegenbouw bedrijven. Door onze graders, walsen en shovels hebben we veel te bieden. Van het profileren van de wegen voor het asfalt tot het voorbereiden van grote terreinen voor bouwprojecten, onze machines zijn door het hele land te vinden.

Loon- akkerbouw

Met onze jarenlange ervaring en enthousiasme staan we graag voor u klaar.
Sinds 2022 hebben we een nieuwe vorm van het hakselen erbij mogen voegen, het MKS hakselen.
Bij deze nieuwe manier van hakselen worden de kolf en de spil als voerwinning gebruikt en komt de plant terug op het land, waardoor het land de humus daarvan kan gebruiken. Verder verrichten wij werkzaamheden m.b.t. gewasbescherming, voederwinnen (gras, tarwe, mais, aardappels, etc.) en slootonderhoud.
Verder kunnen we u veel bieden, wilt u meer weten? Bel gerust!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact
Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf al jaren een stabiele factor is, die altijd een stapje extra zet zodat alle klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.
Copyright ©️ 2022  Van Donkersgoed B.V.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram