Van Donkersgoed BV

GaragePark

GaragePark ontwikkelt al sinds 2008 terreinen met garageboxen die door zzp’ers en mkb’ers gebruikt worden als opslag, bedrijfs- en werkruimte. De garageboxen zijn betonnen constructies, hebben een oppervlakte van 15 m2 tot 70 m2 en zijn streng beveiligd; de boxen zijn bewapend met een individueel brand- en inbraakalarm. De garageboxen bevinden zich op een volledig omheind park met een hoog hekwerk en 24/7 camerabewaking. GaragePark biedt de garageboxen zowel te koop als te huur aan en als belegging. Kijk voor meer informatie over GaragePark op www.garagepark.nl.

Van Donkersgoed BV voert al sinds enkele jaren werkzaamheden uit voor GaragePark. Wij zijn als bedrijf verantwoordelijk voor het grondwerk en straatwerk op de parken. De werkzaamheden die hierbij veelal worden uitgevoerd zijn het uitgraven van de fundering, het leggen van riool, het aanvullen van de funderingen, het plaatsen van kolken, het aanbrengen van de verharding en als laatste het aanbrengen van het straatwerk.

Als aannemer zijn wij voortdurend bezig om de mensen van GaragePark te ontzorgen en de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn uit handen te nemen. Samen met andere aannemers proberen wij zo elk park weer naar een mooi eindresultaat te brengen.